Historie

– Fatoca er et 4. generations familiefirma

Siden 1947

Fatoca Tagdækning er et 3. generationsfamilie firma, der startede i 1947 i Brønshøj. I 1961 overtog Tonny Carlsen faderens firma, for at drive ideen videre om at, tilfredse kunder er det, der får “hjulene til at dreje” i firmaet.

I 1982 var det 3. generations tur til at træde ind i familiefirmaet; Niels Carlsen startede som sin far Tonny Carlsen med at arbejde som ansat. Det gode håndværk er gået i arv fra generation til generation og i 2002 overtog Niels Carlsen Fatoca Tagdækning ApS.

4.generation Dennis Samsing er også en del af firmaet. Han blev udlært tagdækker marts måned 2016.

Et nyt århundrede

For at bringe firmaet ind i et århundrede, følger Niels Carlsen sin families stolte traditioner videre igennem et solidt stykke håndværk, hvor servicen er i top. Niels Carlsen er den tredje i familierækken, som siden 1982 ikke bare taler om kvalitet, men udfører kvalitet hver dag.

For Fatoca Tagdækning er en arbejdsopgave ikke bare en opgave, det er en del af virksomhedens liv. Derfor er kundekontakten og samhørigheden en stor del af glæden ved at udføre et perfekt stykke arbejde, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Vi er eksperter i opsætning af nyt tag, tagrender, tagpap samt vedligeholdelse af tag. Ønsker du mere information, eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 20 83 80 80 eller på dennis@fatoca.dk.

 

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked