Reparation og vedligeholdelse af tagpaptag

– Vi klarer alle opgaver

Er dit tag nedslidt?

Tagpap bruges oftere og oftere i moderne nybyggerier på grund af deres store smidighed og styrke, der giver muligheder for æstetisk flotte husdesigns. De flotte huse forbliver dog ikke altid flotte. Det danske klima er nemlig meget hårdt ved husets ydre. Den hårde vind, temperatur under frysepunktet om vinteren samt solens uv-stråler har ødelagt mange tagpaptage i tidens løb. Hvis dit tag er nedslidt, bliver dit hus’ ydre mat og kedeligt at se på. Derfor har vi hos Fatoca Tagdækning specialiseret os i at reparere og renovere tage for derved give huse deres flotte udvendige udseende tilbage. Vi tilbyder også etablering af sedumtag, som medvirker til en længere levetid af tagpap tage.

Reparation og renovering af tagpaptage – en holdbar og billig løsning

Uanset hvilket underlag tagpapen ligger på fx. Brædder, krydsfiner, isolering og stålplader har vi hos Fatoca stor erfaring med renovationen. Tagpaptage kan generelt påføres på forholdsvis kort tid, hvorfor den holdbare løsning i form af et tagpaptag kan fås til en fornuftig pris. Det behøver derfor ikke at sluge hele dit månedsbudget at give dit tag dets udseende tilbage. Hos Fatoca tilbyder vi et nyt tag, som kan holde mange år til en fornuftig pris, hos os arbejdes der hurtigt, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst igennem hele processen. På den måde bliver slutresultatet et, som både du og vi kan være stolte af.

Kontakt for mere information

Fatoca er en familievirksomhed, der i mere end fire genererationer har arbejdet med tagpaptage. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores lange erfaring og store fokus på kvalitet er din garant for et holdbart og godt resultat samt overholdelse af tidsfristerne. Vi er meget detaljeorienterede, da vi mener, at det er fokusset på de mange små ting, der i sidste ende giver det gode slutresultat. Vi hører til i Roskilde og Greve, men kører over hele Sjælland. Vi hjælper også gerne med dine tagrender. Kontakt os i dag på 20 83 80 80 eller dennis@fatoca.dk, for at få et uforpligtende tilbud. 

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked