Tagrender i zink

 – Med tagrender i zink får du en æstetisk og holdbar løsning, til en overskuelig pris

Æstetiske løsninger med tagrender i zink

Med stor erfaring fra Roskilde, Greve og resten af Sjælland, kan vi tilbyde tagrender i zink til den helt rigtige pris.

Mange muligheder med zink tagrender

I disse år er der mange, der med god grund får lagt eksempelvis indvendige tagrender ud, fordi denne form for tagrender har vist sig at give problemer. Indvendige tagrender er svære at rengøre og giver i mange tilfælde skader på huset, og derfor er det ikke længere en løsning, der betragtes som holdbar. Med tagrender i zink får du en æstetisk og holdbar løsning, til en overskuelig pris.

Tagrender i høj kvalitet

Hos os går en god pris og høj kvalitet hånd i hånd, men vi taler ikke om kvalitet, vi udfører den. Hvad vi gerne vil nævne er, at vi kan udføre arbejdet til en konkurrencedygtig pris, ja, i mange tilfælde til den bedste pris på markedet.

Mange års erfaring

Siden 1947 har Fatoca Tagdækning samlet erfaring fra tusindvis af opgaver. Vi har videreført erfaringer og viden gennem generationer, så vores kompetencer kan komme dig til gode. Vi har erfaring med opsætning af nyt tag og tagpap.

Kompetent rådgivning

Vi har hjulpet mange boligejere med tagrender i zink i området omkring Greve og Roskilde, men kører gerne ud på resten af Sjælland.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og vi står altid klar med rådgivning og vejledning, også før en eventuel kontrakt skrives under. Du er velkommen til at kontakte os på 20 83 80 80 eller på dennis@fatoca.dk.

Vil du vide mere om tagrender i zink?

Vi er den rette samarbejdspartner at kontakte i forbindelse med tagrenovation. Vi har tilbudt tagrender i zink til mange husejere i Roskilde, Greve og på resten af Sjælland, og kan derfor rådgive dig til den helt rigtige løsning.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked